faq

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Søby Krogh
Generelle oplysninger
Søby Krogh
CVR-nr. 40256040
Vestergade 17 st 
8000 Aarhus C
Mailadresse:
info@manimo.dk
Telefonnummer: (+45) 50 98 08 09

Når du anvender og køber via vores hjemmeside, forudsættes det, at du accepterer vores handelsbetingelser. Nærværende betingelser er gyldige fra 01. juli 2021  

Betaling Online
Søby Krogh modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard,. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.Vi tager ingen kortgebyrer.   

Betaling Fysisk Butik
Søby Krogh tager imod Mobilepay & Kontant.

Levering
Søby Krogh tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret til GLS Pakkeshop, der angives ved bestillingen. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland. Dine varer sendes med Post Nord eller GLS. OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice. Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.    

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Ved berettigede reklamationer kan du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Reklamerer du inden for 2 måneder efter du har opdaget fejlen, vil reklamationen altid være rettidig) Kosmetolog Christopher Krogh vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til: 
Søby Krogh ApS
Vestergade 15-17
8000 Aarhus C

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.  

Fortrydelsesret
Du har som forbruger ret til, at fortryde dit køb, uden angivelse af årsag, senest 14 dage efter modtagelse af varen, ved onlinekøb. Ved køb i fysisk butik, er du som forbruger ikke berettiget til fortrydelseret. Dette afgør den enkelte butik.

For at gøre brug af fortrydelsesretten, skal kan du give Søby Krogh meddelelse herom på pr. brev, e-mail eller telefon med henvisning til ordrenummeret, ved dit onlinekøb. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du skal herefter returnere varen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter den dato, hvor du har meddelt Søby Krogh, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du blot returnerer eller afsender varen inden udløbet af de 14 dage.

Forsendelsen skal sendes retur som pakkepost til:

Søby Krogh ApS
Vestergade 15-17
8000 Aarhus C  

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Udgifter og risiko ved returnering
Du skal selv afholde udgifterne for returnering af varen og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig og indtil den er returneret til sælger, som i dette tilfælde er Søby Krogh Aps.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
  • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
  • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
  • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.  

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.  

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@manimo.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:  

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.naevneneshus.dk  

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr